21 Apr 2019,
Awearness Fashion

Tijdens Dutch Sustainable Fashion Week van 6 – 15 oktober, organiseren wij een Awearness Fashion Shoptour op donderdagavond 12 oktober in Arnhem. Modestad Arnhem heeft een groot aanbod Fair Fashion; mode gemaakt met respect voor mens en milieu. We bezoeken vier eerlijke Arnhemse winkels met een hoofdrol voor het Modekwartier: Frou Frou’s Vintage, hippe Breiwinkel Recht en Averecht, modewinkel Marie Marie en tenslotte Ho&Mulder Store in de Beekstraat ontvangen ons met een hapje en drankje en geven een korte presentatie over hun winkel en hun relatie met duurzame mode.

Jeannette en Wilma van Awearness Fashion zijn de hosts en vertellen onderweg het nodige over fair fashion en de winkels die we gaan bezoeken. Uiteraard is er ook tijd om te shoppen en geven de deelnemende winkels ons dan een speciale aanbieding. De shoptour is informatief, gezellig, en je ontdekt de mooiste fair fashion producten!

PRAKTISCH: We starten in het Modekwartier op de Klarendalseweg, het verzamelpunt is buiten bij restaurant Goed Proeven. Kom je met het OV?  Stap dan uit bij Station Velperpoort. Vanaf ons laatste adres, Ho & Mulder in de binnenstad, is het niet ver naar Centraal Station Arnhem. Wil je parkeren tussen Modekwartier en Ho & Mulder in, kies dan voor de Musis garage.

TICKET
Een ticket kost 5 euro incl BTW en bestel je HIER.  Kijk hier terug op onze shoptour van vorig jaar. 

Recht en Averecht

Ho & Mulder

We zien een groeiende beweging van mensen die een gezonde, eerlijke en duurzame leefstijl kiezen vanuit overtuiging. En daarmee ook een groeiende groep mode-ontwerpers en initiatieven (zelfs steden) die een verschil willen maken in de kledingindustrie. Dat kan op veel manieren. Awearness Fashion is al vanaf 2009 actief in het inspireren bij de keuzes die je hierin kunt maken, ook als consument. De shoptour wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Arnhem / Made in Arnhem.

Frou Frou’s Vintage Arnhem

Marie Marie

Marie Marie

 

Like dit bericht? Deel het!

3 Reacties

Laat een bericht achter

UA-23259673-1