21 Mar 2019,
Awearness Fashion

Als onderdeel van de landelijke Dutch Sustainable Fashion Week waarin fair fashion in winkels wordt gepromoot, organiseert Awearness Fashion – met steun van gemeente Arnhem – een shoptour door het Modekwartier Arnhem met het accent op duurzaamheid.

Arnhem heeft een reputatie als mode- en designstad en het Modekwartier speelt daar een cruciale rol in. Het midden in het Arnhemse Klarendal gelegen Modekwartier is een creatieve wijk geheel gewijd aan mode, design, kunst en eten, met een concentratie aan winkels, werkplaatsen, studio’s, galerieën, restaurants en showrooms. Aanstormend talent, gevestigde namen, trendsetters, ambachtsmensen: zij vormen het kloppend hart van het dynamische Modekwartier.

Tijdens de shoptour maak je kennis met 8 enthousiaste ontwerpers die allemaal een verhaal te vertellen hebben over liefde voor het vak, ambachtelijk werken en duurzaamheid in mode, te weten Dress me Dutch , Okimono, Studio Bolder, Mode Met een Missie, Net-A Style & Sell, Mirte Engelhard Fashion, Chris Meijers Collectie en Bartinki. De ontwerpers ontvangen de groep met een hapje en drankje en geven een korte presentatie over hun label. Daarna kun je naar hartelust rondkijken in de winkel. Ook hebben ze voor iedereen een leuke aanbieding.

Jeannette en Wilma van Awearness Fashion zijn de hosts van de groep en vertellen onderweg het nodige over fair fashion en de winkels. We beloven je een gezellige én boeiende avond waarop je kennis maakt met Arnhem’s finest op modegebied. Winkelen was nog nooit zo leuk. Koop nu je ticket voor 5 euro incl btw (nog enkele te gaan,  red. 12 okt) en volg nieuws over het event op Facebook. De tour is van 19.00 – 21.00 uur en we verzamelen om 18.45 uur voor Goed Proeven aan de Klarendalseweg 536.

13923475_1961128480780862_7929636863725662869_o Awearness Fair Fashion logo klein

 

Like dit bericht? Deel het!

Laat een bericht achter

UA-23259673-1