23 Mar 2019,
Awearness Fashion
Ieder jaar vindt tijdens het Fashion + Design Festival Arnhem het Awearness Fashion Café plaats. De ontmoetingsplaats voor modeprofessionals en consumenten met hart voor duurzame mode. Graag zien we je op woensdagavond 14 juni van 19.30 – 21.30 uur bij Rozet, Kortestraat 16 in Arnhem. Inloop om 19.00 uur.

Hoe stel je een garderobe samen die jouw persoonlijkheid onderstreept en vriendelijk is voor mens, milieu én je portemonnee? Wat heb je nodig van ontwerpers en rétail, en wat kun je zelf doen? Daarover gaan we in gesprek met textielexpert Roosmarie Ruigrok, ontwerper Pascal Mulder van Ho+Mulder, stijlanalist Tonny van der Linden en Ashna Chhatta van Stoere Vrouwen. Ook kun je kennis maken met special guest Cara Boccieri van Ways of Change die te zien was bij Floortje naar het einde van de wereld.

Én we hebben een mini-modeshow en verkoop van mooie sieraden en accessoires van Ways of Change, Ho! Mulder, Bagged for Good en LuPéLo.


Sprekers Awearness Fashion Café 2017

Je gaat naar huis met inspirerende voorbeelden en een goed gevoel.

Het Awearness Fashion Café sluit aan op het seminar Future Makers 2017 van ArtEZ Centre of Expertise Future Makers, een bijeenkomst voor professionals die zich binnen de mode en design bezighouden met nieuwe materialen en circulaire maakprocessen.

Tickets voor het ‘Awearness Fashion Café 2017’ kosten €7,50

Actuele informatie over het programma vind je ook op onze facebookpagina. Hier meer over de succesvolle editie van vorig jaar, met o.a. Bas Kosters.

PRAKTISCH
De locatie is Rozet Arnhem (http://www.rozet.nl/contact) Kortestraat 16. Rozet ligt vlakbij het centraal station en er is een parkeergarage vlakbij (ook Rozet geheten).

Onze bijeenkomst begint om 19.30 uur, inloop is vanaf 19.00. Van 19.00 tot iets voor 19.30 is er gelegenheid om in café/restaurant Momento, op de begane grond van Rozet, drankjes te kopen. Op onze vloer is geen bar, wel zorgen we voor water en iets lekkers. Na afloop van het event (21.30 uur) is de bar beneden Momento nog open.

Awearness Fashion is trotse partner van het Fashion + Design Festival Arnhem. Met het Awearness Fashion Café geven wij invulling aan het programma van deze bijzondere maand. Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) toont vijf weken lang verschillende disciplines binnen mode en design. Het biedt een platform aan jonge talenten, gevestigde ontwerpers, bestaande evenementen, exposities en omarmt nieuwe initiatieven. De gehele juni maand biedt FDFA een doorlopend programma, een hoofdprogramma en het PLAY Programma.

Awearness Fashion Café wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Arnhem.

   
Mede mogelijk gemaakt door : 

Like dit bericht? Deel het!

5 Reacties

Laat een bericht achter

UA-23259673-1