23 May 2017,
Awearness Fashion
Ieder jaar vindt tijdens het Fashion + Design Festival Arnhem het Awearness Fashion Café plaats. De ontmoetingsplaats voor modeprofessionals en consumenten met hart voor duurzame mode. Graag zien we je op woensdagavond 14 juni van 19.30 – 21.30 uur bij Rozet, Kortestraat 16 in Arnhem.

Dit jaar vertellen onder andere eco-styliste Shekila Ramautar en Ashna Chatta van StoereVrouwen hun inside details over hoe je jouw persoonlijke en duurzame garderobe samenstelt. Ook Roosmarie Ruigrok van Clean & Unique en ontwerpersduo Ratna Ho en Pascal Mulder die onlangs duurzame concept store Ho&Mulder in Arnhem openden, vertellen hun verhaal. Daarnaast kun je kennismaken met Cara Boccieri van Ways of Change die in maart 2017 te zien was bij Floortje naar het einde van de wereld.

Sprekers Awearness Fashion Café 2017

Je gaat naar huis met inspirerende voorbeelden en een goed gevoel.

Het Awearness Fashion Café sluit aan op het seminar Future Makers 2017 van ArtEZ Centre of Expertise Future Makers, een bijeenkomst voor professionals die zich binnen de mode en design bezighouden met nieuwe materialen en circulaire maakprocessen.

Losse tickets voor het ‘Awearness Fashion Café 2017’ kosten €7,50 (een combinatieticket kost €10,-)

Actuele informatie over het programma vind je ook op onze facebookpagina. Hier meer over de succesvolle editie van vorig jaar, met o.a. Bas Kosters.

Awearness Fashion is trotse partner van het Fashion + Design Festival Arnhem. Met het Awearness Fashion Café geven wij invulling aan het programma van deze bijzondere maand. Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) toont vijf weken lang verschillende disciplines binnen mode en design. Het biedt een platform aan jonge talenten, gevestigde ontwerpers, bestaande evenementen, exposities en omarmt nieuwe initiatieven. De gehele juni maand biedt FDFA een doorlopend programma, een hoofdprogramma en het PLAY Programma.

   
Mede mogelijk gemaakt door : 

Like dit bericht? Deel het!

1 Reactie

Laat een bericht achter

UA-23259673-1