21 Mar 2019,
Awearness Fashion

18/7/2017 Amsterdam Fashion Week x X BANK met o.a. kleding van afval – Amsterdam

Bezoek op 18 juli de unieke samenwerking tussen de Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam en X BANK. Zeven ontwerpers die hun creaties tijdens de 27ste editie van Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam tonen zullen hun items daarna aanbieden bij X BANK. Bekijk de looks van dichtbij en bemachtig de exclusieve ontwerpen van topontwerpers als Bas Kosters, TRINHBECX, Boaz van Doornik, M.E.N., Dennis Diem, Atelier en Liesbeth Sterkenburg.

Daarnaast opent in The Vault een overzicht van de looks van ‘Amsterdam maakt er wat van’. Dit initiatief van de gemeente Amsterdam onderstreept de noodzaak tot een circulaire economie en het verduurzamen van de mode-industrie. Zes afgestudeerde designers van de Gerrit Rietveld Academie en AMFI hebben de kans gekregen drie looks te maken van afval van Koningsdag en die te showen tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Ze werden hierbij gecoacht door Hans Ubbink, Niels Klavers (Gerrit Rietveld Academie) en Peter Leferink (AMFI). Als onderdeel van deze tentoonstelling gaat ook de film rondom het initiatief in première in X BANK.

Voor meer informatie kun je terecht op het Facebook-event.

X BANK
X BANK is 700 m2 shopping experience in Amsterdam dat podium biedt aan invloedrijke, veelbelovende en gevestigde designers van Nederlandse bodem. De winkel is gehuisvest in de monumentale Kas Bank op de Spuistraat, op loopafstand van de bruisende 9 Straatjes en de Dam.

Like dit bericht? Deel het!

Laat een bericht achter

UA-23259673-1