21 Mar 2019,
Awearness Fashion

Terugblik workshop Fair Fashion 19 juni 2014

Tijdens de eerste editie van het Fashion Festival Arnhem organiseerde Awearness Fashion op 19 juni 2014 een workshop Fair Fashion. Tijdens de workshop Fair Fashion – Wat kun je zelf doen? stond de vraag centraal wat ieder vanuit zijn/haar rol kan bijdragen aan het verduurzamen van de kledingketen.  Bij aanvang van de workshop hebben modeprofessionals Hasmik Matevosyan, Sander Jungerius, Lisa Konno, Suzanne Smulders en Simon Angel iets verteld over hoe zij zaken aanpakken. In de onderstaande presentatie zie je hen terug.

Tijdens de workshop is aandacht besteed aan diverse aspecten van duurzaamheid in de mode industrie. We hebben daarvoor een aantal begrippen toegelicht en de deelnemers gevraagd met de kernbegrippen die hen het meest aanspreken aan de slag te gaan.

De deelnemers aan de workshop hebben een aantal dingen opgeschreven waar behoefte aan is, en dingen die ze zelf doen om de mode-industrie te verduurzamen.De resultaten staan hieronder.

Lees ook het blog dat Fair Fashion Festival over de workshop schreef en het online magazine Innit dat er aandacht aan besteedde in een interview met ons. Ook een leuke vermelding door Studio Mosk.

Voorafgaand aan de workshop werd er over de workshop geschreven door De Wereld van Morgen , Strawberry Earth en Arnhem Mode Incubator.

Bekijk hier de foto’s

Deze workshop werd mede mogelijk gemaakt door de gemeente Arnhem.  

Like dit bericht? Deel het!

4 Reacties

  1. Jeannette 28 juli 2014 at 19:27

    Dank voor je vermelding!

Laat een bericht achter

UA-23259673-1