21 Apr 2019,
Awearness Fashion

De tweede editie van Fashion Festival Arnhem, kortweg FFA, is van 5 juni tot en met 5 juli. Gedurende vier weken zijn er evenementen, shows, exposities, lezingen en workshops in Arnhem. De vorige editie van Fashion Festival Arnhem trok ruim 30.000 bezoekers naar de stad. Ook Awearness Fashion doet weer mee. Op 18 juni organiseren wij in samenwerking met het Centre of Expertise Futuremakers van ArtEZ: het Awearness Fashion Café

Programma
De kick-off van het festival is op 5 juni tijdens de eindshow van de modestudenten van ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Gevolgd door de eindshow van de modeopleiding van ROC Rijn IJssel op 7 juni. De succesvolle mode-evenementen die Arnhem rijk is in juni, doen dit jaar ook weer mee. Tijdens de Nacht van de Mode op zaterdag 13 juni zijn de winkels, ateliers en galeries in het Arnhemse Modekwartier extra lang open en in de hele wijk tentoonstellingen, modeshows en optredens. Jeannette Ooink van Awearness Fashion loopt mee in de modeshow voor Dress Me Dutch.
De Arnhemse Stockdagen zijn van 25 tot en met 28 juni. Fashion Festival Arnhem wordt afgesloten door de ArtEZ Finals expositie van 2 t/m 5 juli.
Artez-banner1-1000x500
modeshow ArtEZ finals 2014

Like dit bericht? Deel het!

Laat een bericht achter

UA-23259673-1