23 Mar 2019,
Awearness Fashion

Awearness Fashion onderdeel 15e editie Modespektakel Hengelo

Koopzondag 15 september vindt de 15e editie van het Modespektakel Hengelo plaats.

Het Modespektakel is hét evenement van Hengelo. Elk jaar komen duizenden bezoekers naar Hengelo om op de catwalk de nieuwste najaarsmode te bekijken.

Dit jaar is er voor het eerst speciale aandacht voor fair fashion. In opdracht van de werkgroep Fair Trade Gemeente Hengelo organiseert Awearness Fashion een showonderdeel met 5 modellen die meelopen over de catwalk. Zij laten zien dat fair fashion naast eerlijk, vooral heel mooi en fashionable is.

Deelnemende merken

Studio Jux, Inti Knitwear, Culture Fabric, McGregor, MLY, By Jees, More than Hip en SJ Company. Styling is in handen van Net-A en visagie/haar van No8.

Catwalk
Tussen 12.00 en 17.00 uur lopen ruim 200 modellen drie modeshows over de catwalk om de nieuwste najaarsmode te showen. De kleding die op de catwalk gepresenteerd wordt, is direct verkrijgbaar in de deelnemende zaken. Van de fair fashion die we op de catwalk laten zien is McGregor ( bij de McGregor Store) en MLY (bij Wagenaar) direct te koop, over de overige kleding en accessoires kan de bezoeker én de retailer meer te weten komen in de Pagodetent van Fair Trade Gemeente Hengelo op het Lifestyleplein. Hier is Awearness Fashion ook aanwezig voor meer tekst en uitleg. De merken die meedoen leggen hier ook folders neer en er worden filmpjes vertoond over hun producten.

Achterliggende gedachte van de deelname is publiek en retail bewust te maken van het mooie aanbod fair fashion in Nederland.

foto: Higher Grounds – MLY

 

Like dit bericht? Deel het!

Laat een bericht achter

UA-23259673-1