21 Mar 2019,
Awearness Fashion

22 juni 2018 Awearness Fashion Café – hoofdlocatie FDFA Arnhem

Het Awearness Fashion Café is een jaarlijks terugkerend onderdeel van Fashion + Design Festival Arnhem. Initiatiefnemers Wilma Mulder en Jeannette Ooink belichten samen met toonaangevende sprekers de verschillende manieren waarop je het modelandschap kunt verduurzamen. Het vijfde Awearness Fashion Café staat in het teken van Diversiteit en Recycling.

JANICE DEUL / DIVERSITY RULES
Mode moet toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht lichaamsvorm, leeftijd, gender, ras, cultuur of religie. Dat dit nog lang niet altijd het geval is, weet Janice Deul van het platform ‘Diversity Rules’ als geen ander. Fashion activist Janice bepleit een inclusiever modelandschap en spreekt daar graag over tijdens het Awearness Fashion Café op vrijdag 22 juni.

 “Mode moet iedereen representeren én bedienen.”

JOY ROETERDINK / SUITSUPPLY
SuitSupply
, producent van het gelijknamige herenpakkenmerk en de vorig jaar gelanceerde dameslijn Suistudio, is lid van Fair Wear Foundation, de organisatie die toeziet op goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Daarnaast staat SuitSupply bekend om spraakmakende marketingcampagnes waarin niet alleen mode, maar ook een maatschappelijk thema wordt belicht. Recent is SuitSupply gestart met een ambitieus kledingrecyclingprogramma. Joy Roeterdink, Corporate Social Responsibility Manager van SuitSupply/Suistudio vertelt hierover.

“Wij geloven in de kwaliteit van vakmanschap en verantwoord geproduceerde kleding die lang meegaat. Recycling past bij deze visie.”

TICKETS
€ 10,-
Bestel HIER 

Vrijdag 22 juni, 15.30 – 17.30 Awearness Fashion Café, locatie Johnny van Doornplein (hoofdlocatie FDFA), Arnhem.

 

  

Like dit bericht? Deel het!

Laat een bericht achter

UA-23259673-1