21 Mar 2019,
Awearness Fashion

Awearness Fashion bij Ode to Ethical Fashion 17/3/2017 in Amsterdam

Afgelopen vrijdagavond hebben we samen met een aantal inspirerende professionals uit de duurzame modewereld een Ode to Ethical Fashion gevierd in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Roosmarie Ruigrok, oprichter van Clean & Unique greep het 10-jarig bestaan van haar platform aan om stil te staan bij hoe het begon, hoe we er als fair fashion pioniers tegenaan kijken en waar het naartoe moet met duurzaamheid in mode. Ze organiseerde een gedenkwaardige avond.

Roosmarie: Hoewel iedereen maar korte spreektijd had, hebben we met z’n allen een mooi totaalbeeld neergezet. De respons, de aandacht op sociaal media en de complimenten van kijkers en bezoekers zijn overweldigend.

Jeannette Ooink zat als spreker aan tafel samen met Annouk Post, die onlangs het boek ‘Ontdekkingsreis naar een duurzame wereld’ uitbracht en twee van onze favorieten in Nederlands duurzame modeland: Elsien Gringhuis en Carlien Helmink (Studio Jux) met wie we meerdere keren samenwerkten voor onze fair fashion shows. Ons statement was gericht op het vertellen van het verhaal achter je kleding en de praktische insteek richting consumenten.

We zijn er erg blij mee om Roosmarie Ruigrok als spreker te mogen verwelkomen tijdens ons Awearness Fashion Café op 14 juni.

Presentatrice Milouska Meulens met Clean & Unique oprichter Roosmarie Ruigrok

Kijk hier voor het complete foto-album.

 

Like dit bericht? Deel het!

Laat een bericht achter

UA-23259673-1