23 Mar 2019,
Awearness Fashion

Smart in Fashion 30 juni Arnhem

Op zondag 30 juni verbindt MºBA Podium modeliefhebbers met elkaar tijdens een sprankelend middagprogramma waarin kledingontwerpers, consumenten en retailers samen praten over het verduurzamen van de mode-industrie.

Smart in Fashion,  30 juni 13.30-17.00 Showroom Arnhem

Het zondagmiddagprogramma bestaat uit een DebatLABB, waarin koplopers uit de mode- en textielwereld  hun visie en vragen over de industrie delen. Gespreksleider Jan Douwe Kroeske staat garant voor een debat dat zindert van de duurzame durfals, spannende stellingen, interessante innovaties, muzikale meningen en wetenschappelijk bewezen waarheden. Na afloop van dit vuurwerk is er een Meet the Maker modesalon waarbij nader kennis kan worden gemaakt met innovatieve modeproducten en hun makers. Er is kleinschalige verkoop van unieke fashion items onder het genot van muziek van de Arnhemse DJ Phonc, hapjes en drankjes aan de bar.

Entree: gratis, wel graag een ticket reserveren, bestel hier je gratis ticket

Deelnemers debat

(film) interview met Catarina Midby – H&M
muzikale intermezzo’s door Naomi Wallenburg

Meet the Maker salon:

In de Meet the Makers salon, die aansluitend aan het DebatLABB geopend wordt, kun je kennis maken met de ontwerpers en inkopers van bijzondere duurzame merken. Er zijn speciale items te koop, boeken en volop schoenen en accessoires. Drankjes en hapjes zijn verkrijgbaar aan de bar, en er is muziek van DJ Phonc.

NB: in Showroom Arnhem is geen gelegenheid tot pinnen!

Like dit bericht? Deel het!

Laat een bericht achter

UA-23259673-1