19 Jan 2019,
Awearness Fashion

Happy met Harry

Ken jij het verhaal van Harry al? Harry is een nieuw gelukkig merk dat mensen inspireert hun ‘tune’ (geluk) te vinden met producten die een verhaal vertellen. Op deze manier ambieert Harry een positieve kettingreactie van bewust leven en consumeren te creëren. Wat is jouw tune eigenlijk?

Find your tune                                                                                                                                                                

Harry ontwikkelt gelukkige producten die symbool staan voor het vinden van je eigen tune. Het eerste product dat Harry gaat lanceren via deze crowdfunding heet ‘Harry’s gift’. Een cadeauartikel in de vorm van een wit fair trade hemd (tank top), gemaakt van biologisch katoen en een bijbehorend geïllustreerd boekje met het verhaal van Harry. Dit samen geleverd in een mooie cadeau verpakking.

Harry is een modern sprookje over een muzikant met een levensles: ‘Find your tune’ (geluk). Hij zag het leven als een lege notenbalk. Aan een ieder de opdracht deze bewust in te vullen met eigen ‘muzieknoten’. Harry inspireert zijn publiek om dingen te doen die bij je passen. In onderstaande video krijg je een eerste impressie van het verhaal van Harry. (Het hemd en boekje in de video zijn geen exacte weergave van de producten die je straks zult ontvangen.) (foto’s door Dim Balsem)

Harry steunen? Ga naar www.oneplanetcrowd.nl/project/harry

Like dit bericht? Deel het!

Laat een bericht achter

UA-23259673-1