23 Mar 2019,
Awearness Fashion

Hoogwaardig Nederlands fashion design bij Arnhem Coming Soon

Een winkel die je zeker niet mag overslaan bij een shoprondje in Arnhem is Arnhem Coming Soon. En ja, ze verkopen ook de nodige Nederlandse fair fashion labels zoals de fair trade labels Inti Knitwear en Kiss and Tell en handgemaakte accessoires van ecologisch leer en vilt van de Arnhemse by Gitte.

Ook vonden we er kleding van ontwerpster Monique Poolmans. Monique maakt haar kledingstukken niet alleen met de hand en van hoogwaardige, deels ecologische, materialen, de oplage is ook nog eens zeer gelimiteerd. Van iedere uitvoering worden 1 tot maximaal 10 stuks vervaardigd. Bovendien kent Monique Poolmans geen seizoenen en voegt zij het hele jaar door nieuwe stukken aan haar collectie toe. Ook by Sanne Jansen, jong Nederlands fashiontalent ontwerpt één kledingstuk per maand dat door tijdloosheid en hoogwaardige materialen lang meegaat. Ook let ze op de arbeidsomstandigheden waaronder de kleding gemaakt wordt. Dat zijn nog eens mooie voorbeelden van fair en slow fashion!

2195645_orig

Arnhem Coming Soon presenteert in een originele mix van jong talent en grote Nederlandse ontwerpers, fashion en product design. De prachtige winkel vind je aan de Kerkstraat 23 en is absoluut een bezoekje waard.

Foto’s:

Like dit bericht? Deel het!

Laat een bericht achter

UA-23259673-1