20 Jul 2018,
Awearness Fashion

Inspiring Stories nieuw fair fashion magazine

Naast het prachtige F/ Maggezien dat onlangs in een tweede editie uitkwam is Inspiring Stories Magazine gelanceerd. Een nieuw Nederlands magazine met veel foto’s dat helemaal gaat over duurzame mode. Het magazine heeft een frisse, jeugdige uitstraling en hoopt onder andere daardoor ook jonge vrouwen aan te spreken. 

Het is opgericht door vier fotografiestudenten die bijna alle beelden zelf hebben gemaakt. Hun missie is om duurzame mode toegankelijker te maken. Dit willen ze bereiken door talentvolle nieuwe designers en stijlvolle duurzame merken te laten zien. Naast vier grote mode editorials zijn er artikelen met allerlei tips om je kleding goed te onderhouden, stylingadvies, duurzame hotspots, diepte-interviews. Ook zetten ze studenten en net-afgestudeerden in de spotlights. Kortom, een veelzijdig magazine dat de moderne en hippe kant van duurzame mode laat zien.

En waarom de dames aan dit project begonnen zijn? Net als wij vinden zij het vreselijk dat de huidige kledingindustrie de op één na meest vervuilende industrie in de wereld is en bijdraagt aan verschrikkelijke arbeidsomstandigheden van de medewerkers in fabrieken die behoren tot de fast fashion industrie. Ze willen dat dit verandert. Mooi dat steeds meer mensen hiermee bezig zijn en de missie waar wij in 2009 mee begonnen zijn, omarmen!

Het eerste magazine bestaat uit 152 pagina’s, vol artikelen, foto’s, tips, hotspots en adviezen en is te koop in print en digitaal via de webshop van Inspiring Stories Magazine: https://www.inspiringstoriesmagazine.com/webshop.

AANBIEDING: via Awearness Fashion krijg je 25% korting op een digitaal exemplaar met de code: inspiring25

Je kunt Inspiring Stories Magazine ook volgen via Facebook.

Like dit bericht? Deel het!

Laat een bericht achter

UA-23259673-1