21 Mar 2019,
Awearness Fashion

Nieuwe fair fashion webshop FAIR e-GOOD

Onlangs ontdekten we een nieuwe webshop van een dame, Miranda Kuiper, die na 15 jaar bij Heineken gewerkt te hebben, haar leven omgooide en nu een webshop heeft met alleen maar duurzame kledingmerken: FAIR e-GOOD.

Ze verkoopt ECO, FAIR & VEGAN Fashion van merken die én mooie, stijlvolle items ontwerpen, én dat op een duurzame manier doen: fairtrade gemaakt en/of van duurzame materialen. Het zijn stuk voor stuk bijzondere merken, met ieder een mooi verhaal. Deze merken willen de kledingindustrie veranderen en doen dat op een positieve manier door te laten zien hoe het ook kan. In de collectie vind je zowel Nederlandse en buitenlandse merken. Lees hier meer over de selectie duurzame fashion merken.

De webshop heeft ook diverse typen duurzaamheid als filter, zodat je snel een overzicht hebt van het aanbod dat bij jouw visie past. FAIR e-GOOD biedt een stijlvolle, betaalbare toevoeging met super leuke kleding, sieraden en accessoires. Wat ook fijn is, is dat je van ieder product de afmetingen van iedere maat in een tabel kunt vinden waardoor miskopen worden voorkomen, wat ook weer duurzaam is.  Kortom, aan alles is gedacht.

FAIR e-GOOD: look, feel & do good!

Like dit bericht? Deel het!

Laat een bericht achter

UA-23259673-1