21 Mar 2019,
Awearness Fashion

Wat we doen

Awearness Fashion is het platform voor de promotie van duurzaamheid en innovatie in mode. Op deze site vind je informatie over fair fashion. We geven regelmatig – op aanvraag – een presentatie of workshop over wat je zelf kunt doen om de mode-industrie te verduurzamen en organiseren inspirerende events zoals modepresentaties en een jaarlijks Awearness Fashion Café in samenwerking met interessante fashionlabels of sprekers met een innovatieve kijk op de modewereld. We vertellen het verhaal achter een kledingstuk op inspirerende, verbindende en verrassende manieren, zodat de consument, de retailer, de student, de docent, de financier en de ontwerper vervolgens hun eigen duurzame keuzes kunnen maken.

Awearness Fashion Café 2016 IMG_6580 Afbeelding1 17931382520_dbf90769a7_k GA__20090628-ND7_0012.JPG image_00030

Interesse in een Lezing (met workshop) over duurzaamheid in mode?
Tijdens een inspirerende lezing gaan we in op wat er allemaal komt kijken bij duurzaamheid in mode aan de hand van ruim 30 kernbegrippen en geven mooie en praktische voorbeelden. Tijdens de workshop (optioneel) gaan we in groepjes aan de slag met de thema’s die in de lezing voorbij zijn gekomen en koppelen dit plenair terug. Ook is het mogelijk om aanvullend een ontwerper aan het woord te laten b.v. iemand die veel over stoffen weet.
De basislezing + workshop duren bij elkaar ca. 3 uur.
Kosten voor de lezing met workshop bedragen: € 500,- ex btw en ex reiskosten.

Kosten voor de extra input van een ontwerper of andere fair fashion expert worden apart besproken. Klik hier voor experts.

De lezing kan ook los worden geboekt (zonder workshop) en duurt dan 1,5 uur: kosten € 350,– ex btw en reiskosten.

Ook verzorgen we lezingen en workshops op maat. Of een goed verzorgde fair fashionpresentatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

UA-23259673-1