21 Mar 2019,
Awearness Fashion

Winnaar fanTAStische tas van Bagged for Good!

Tot 15 december kon je meedoen aan de winactie van Awearness Fashion en Bagged for Good. And the winner is… Bea Correa! Bea, gefeliciteerd met het winnen van je fanTAStische tas! Niet gewonnen maar wil jij er ook fanTAStisch uitzien met de kerst? Schrijf je dan nu in voor de Bagged for Good nieuwsbrief https://goo.gl/jdWR0H en ontvang je persoonlijke kortingscode. Een geweldig kerstcadeau voor jezelf of iemand anders. Hieronder lees je nog eens wat deze tassen – naast de leuke designs – zo bijzonder maakt.

IMG_3960Waarom zijn de handgemaakte leren tassen van Bagged for Good zo betaalbaar?
Oprichtster Chaya Oosterbroek vertelt hierover: “We verdienen slechts enkele euro’s per tas en dat is prima. Naast dat we jou blij willen maken met een prachtige betaalbare leren handtas hebben we nog een doel. We willen op een bescheiden manier bijdragen aan de werkgelegenheid en werkomstandigheden in India, mijn geboorteland. Om dit te kunnen bereiken moeten we zoveel mogelijk tassen verkopen en hoe kan dit beter dan de tassen voor een hele scherpe prijs aan te bieden?”.

Eerlijke prijs
Een prijs-kwaliteitverhouding die in Nederland ongewoon is. Prachtige leren met de hand gemaakte tassen voor maar een paar tientjes! Ze kopen de handtassen rechtstreeks in bij een werkplaats in New Delhi. De tas die we nu verloten is door de eigenaar van de werkplaats ontworpen! Ze werken met restjes leer die te klein zijn voor het maken van bijvoorbeeld een bank. Hierdoor kunnen zij het leer goedkoop inkopen en blijft de prijs voor jou laag.

happy routeWerkgelegenheid creëren in India
Chaya: “Werkgelegenheid is een groot probleem in India. Door meer tassen af te nemen dragen wij allemaal op een bescheiden manier bij aan het creëren van meer werkgelegenheid en betere omstandigheden en kunnen wij dus meer mensen blij maken! Als ondernemer wil ik graag lokaal en sociaal ondernemen, door in Nederland lokaal samen te werken met productfotografen en designers die mijn tassenidee kunnen omzetten in ontwerp. Op deze wijze creëer ik lokale werkgelegenheid voor Nederlandse ondernemers. Met deze werkwijze probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de lokale economie in Delhi en in Nederland. Ik heb met eigen ogen kunnen zien waar de tassen worden gemaakt. Een stuk of twaalf mannen die plezier hebben in het maken van deze mooie tassen en trots zijn op hun werk. Wat zou het mooi zijn als door onze inspanning een keer zoveel mannen werk hebben en daardoor hun familie goed kunnen onderhouden”. Wil je meer lezen over waarom Chaya graag iets terug wil doen voor India? klik dan hier.

219128665  219304019   Te koop via de webwinkel Bagged for Good

Like dit bericht? Deel het!

Laat een bericht achter

UA-23259673-1