info@awearness-fashion.nl

Workshop duurzaam ondernemen – Student Hotel Maastricht

Workshop duurzaam ondernemen – Student Hotel Maastricht
15 januari 2020 Awearness-admin

Op vrijdag 24 januari verzorgt Awearness Fashion een workshop voor voor FASHIONCLASH in kader van het Fashion House project.

Hoe gaan duurzaamheid en succesvol ondernemerschap samen in de mode industrie? Awearness Fashion geeft je tijdens deze workshop van ca. 1,5 uur een aantal inspirerende voorbeelden maar laat je vooral zelf nadenken.

Aan bod komen onder andere de relatie met je (potentiële) klanten; hoe spreek je nieuwe klanten aan en hoe creëer je een langdurige relatie met ze? Daarnaast duik je dieper in op innovatie. Door slim te ontwerpen draag je al vanaf het begin bij aan een duurzame levenscyclus van je creaties. Daarnaast kun je innovatieve toepassingen gebruiken voor je eigen locatie, je afvalstromen en het end-of life moment van je kleding. Ook tijdens het aankoopproces van de klant, de customer journey, kun je innovatieve producten inzetten. Na een korte presentatie ga je zelf aan de slag met de genoemde onderwerpen. Tenslotte ga je gezamenlijk met de andere deelnemers van gedachten wisselen en vragen en oplossingen bespreken.

Datum: vrijdag 24 januari 2020
Tijd: 14.00 – 15.30
Locatie: Auditorium @ The Student Hotel Maastricht, Sphinxcour 9a
Taal: NL
Prijs: € 10,- inclusief koffie/thee
Bestel hier je ticket

Awearness Fashion zet zich al ruim tien jaar in voor meer bewustwording en duurzame keuzes in de mode industrie. Oprichters Jeannette Ooink en Wilma Mulder organiseren modeshows, fashion cafés, workshops en lezingen voor consumenten, onderwijs, ontwerpers en retail.

FASHIONCLASH organiseert deze workshop in het kader van het Fashion House project. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Maastricht en Provincie Limburg. Met dank aan The Student Hotel Maastricht.

Gemaakt met Padlet

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*