info@awearness-fashion.nl

Awearness Fashion en COSH! lanceren duurzame shoproute in Arnhem.

Awearness Fashion en COSH! lanceren duurzame shoproute in Arnhem.
26 september 2023 Awearness-admin

Awearness Fashion en COSH! lanceren duurzame shoproute in Arnhem.

Arnhem is een modestad waar duurzaamheid in mode een belangrijke plek inneemt. Awearness Fashion heeft met modeshows, pop-upstores, shoproutes en exposities de duurzame Arnhemse modeondernemers de afgelopen jaren veelvuldig voor het voetlicht gebracht. Tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week voegen we daar nu de lancering van een duurzame Arnhemse shoppingroute aan toe.

We nodigen je graag uit voor de feestelijke aftrap op zaterdag 7 oktober.

De Arnhemse route is een samenwerking tussen Awearness Fashion en COSH!: een internationaal modeplatform dat duurzame kledingwinkels in kaart brengt en de consument handige shoppingroutes aanbiedt. Initiatiefnemer Niki De Schryver vertelt je hier meer over tijdens de aftrap.

We ontvangen je graag om 12.30 uur bij Aarden opSonsbeeksingel 147, vlakbij station Arnhem Velperpoort.

Aarden respectful tailoring

Onze host Aarden respectful tailoring van modepionier Erik Toenhake is onlangs een bijzonder nieuw initiatief gestart: de Aarden coöperatie. De coöperatie staat voor systeemverandering in de modeindustrie en helpt je een sustainable collectie maatkleding op te bouwen. Uiteraard voor m/v/x. Niemand minder dan duurzaamheidsicoon Jan Rotmans tekende als één van de eerste leden van de unieke Aarden textielcoöperatie. Onder het genot van een hapje en drankje vertelt Erik er meer over, waarna er gelegenheid is om e.e.a. zelf te bekijken.

Zin om daarna de winkels op de nieuwe route te bezoeken? Jeannette Ooink en Wilma Mulder van Awearness Fashion gaan na de bijeenkomst bij Aarden naar de aangesloten winkels. Je bent van harte welkom om mee te lopen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen route plannen via de COSH! app.

Ben je erbij op zaterdag 7 oktober? Laat het svp even weten via de aanmeldbutton hieronder.

Duurzame mode voor iedereen.

Naast Aarden zijn er nog andere deelnemers aan de COSH! shoppingroute tijdens Dutch Sustainable Fashion Week. In het Modekwartier vind je het duurzame warenhuis en creatieve broedplaats Begane Grond, waar je unieke producten van (lokale) ontwerpers shopt, workshops volgt of terecht kan voor styling. Bij de prachtige boutique LIJOU VINTAGE vind je unieke, ongedragen, luxe vintage lingerie en korsetten uit deadstock collecties. En ook buiten het Modekwartier is er volop keus. Outfit Library LESS is the place to be voor het lenen, swappen en kopen van stukken uit de bijzondere circulaire collectie. Fraenck is hét Arnhemse modelabel voor circulaire tassen en accessoires en Arnhems merk Okimono staat bekend om zijn t-shirts en truien met originele grafische ontwerpen. Jofel Vintage biedt styling met unieke vintage kleding uit de jaren ’60 tot ’80, in een veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Bij Reshare Store Arnhem vind je ook mooie tweedehands kleding, schoenen en accessoires tegen betaalbare prijzen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*