info@awearness-fashion.nl

NIEUW: Duurzame shoproute Arnhem

NIEUW: Duurzame shoproute Arnhem
18 oktober 2023 Jeannette Ooink

Kiezen voor duurzame kleding in Arnhem is sinds 7 oktober een stuk makkelijker geworden. Op die dag lanceerden COSH! en Awearness Fashion de duurzame shoproute in Arnhem met een feestelijke aftrap bij Aarden, één van de deelnemende duurzame modeondernemers uit Arnhem én een tour langs de andere aangesloten winkels.

Niki van COSH!, Jeannette van Awearness Fashion, Erik van Aarden en Map van Ecopolitan Magazine tijdens de lancering.

Op een zonnige zaterdagmiddag in Arnhem ontving Erik Toenhake van Aarden ons in zijn prachtige winkel aan de Sonsbeeksingel. Een ware pionier als het gaat om duurzame mode. Dat blijkt helemaal uit het feit dat hij onlangs de allereerste kledingcoöperatie in Nederland lanceerde.

Jeannette Ooink van Awearness Fashion  en Niki de Schryver lanceerden daar gezamenlijk de nieuwe duurzame shoppingroute in Arnhem, het resultaat van een mooie samenwerking die zeker een vervolg zal krijgen.

Daarna bezocht een deel van de aanwezigen samen met Jeannette van Awearness Fashion en Verena Asser van COSH! de winkels die zich al hebben aangesloten.

Ont­dek de leuk­ste bewus­te en duur­za­me win­kels in Arn­hem met de digi­ta­le rou­te­plan­ner van COSH!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*