info@awearness-fashion.nl

Awearness Fashion Café met Future Makers

Awearness Fashion Café met Future Makers

 

Wij hebben verschillende evenementen georganiseerd in samenwerking met ArtEZ Future Makers. FM is een laboratorium en studio voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van duurzaam textiel, mode, product- en interieur design. Een aantal van de (internationaal georiënteerde) projecten zijn: Closing the LoopVirtual Sizing,  en Composing the new Carpet.

Tijdens dit Fashion Café brachten wij, samen met Future Makers, diverse ontwerpers en materiaalproducenten in contact met elkaar en met retail en consumenten. Een dergelijk informeel, informatief en interactief Fashion Café resulteert vrijwel altijd in nieuwe samenwerkingen en verdere productontwikkeling.

 

Foto impressie

Awearness Fashion produceert Fashion Shows, Fashion Talks, Awearness Fashion Cafés en we organiseren shoptours, richten exposities en tijdelijke winkels in en nemen als panellid of spreker graag deel aan evenementen rondom duurzame mode.

Wil je met ons samenwerken, geef dan svp in een mailtje aan waar je naar op zoek bent, de datum en locatie als die al bekend zijn, eventuele website en overige informatie. We gaan dan graag in gesprek voor een passend aanbod.

Je kunt ons bereiken via het algemene mailadres of je neemt contact op met