info@awearness-fashion.nl

Fair Fashion? Doe het Zelf! – workshop tijdens MAC festival

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fair Fashion? Doe het Zelf! – workshop tijdens MAC festival

6 juli 2019 @ 13:00 - 14:00

Fair Fashion? Doe het zelf!

Awearness Fashion houdt zich al ruim tien jaar bezig met het landelijk promoten van duurzaamheid in mode. Veel mensen weten inmiddels dat de omstandigheden in de kledingindustrie slecht zijn voor zowel mens als milieu. Maar wat kun je daar nu eigenlijk zelf aan doen?

Awearness Fashion initiatiefnemers Jeannette Ooink en Wilma Mulder vertellen je daar meer over tijdens een korte lezing, waarbij je veel voorbeelden van (lokale) duurzame mode te zien krijgt. Daarna ga je op zoek naar je eigen bewuste keuzes in de workshop ‘Fair Fashion? Doe het zelf!’

Je eigen trui breien van diervriendelijke Nederlandse wol is natuurlijk hartstikke duurzaam, maar Zelf Doen in de duurzame mode betekent meer dan dat. Want wist je dat de meeste milieuschade veroorzaakt wordt tijdens en na het gebruik van je kleding? En hoe kun je er nou voor zorgen dat de mensen die jouw kleding maken een eerlijk loon ontvangen? Vragen te over, en het is beslist niet gemakkelijk om overal een antwoord op te vinden. Maar tijdens deze lezing + workshop van Awearness Fashion doe je binnen een uur nieuwe inzichten op waarmee je voortaan bewuster en beter geïnformeerd je eigen duurzame keuzes kunt maken.

Gegevens

Datum:
6 juli 2019
Tijd:
13:00 - 14:00
Website:
https://www.macfestival.nl/bezoeker-workshops-en-lezingen

Locatie

MAC festival
Lange Voorhout 34
Den Haag, 2514 EE
+ Google Maps