info@awearness-fashion.nl

Fashion Makes Sense Award KICK OFF

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fashion Makes Sense Award KICK OFF

28 september 2019 @ 11:00 - 12:30

WORKSHOP tijdens de Fashion Makes Sense Award KICK OFF

Duurzaam en succesvol ondernemen in de mode industrie.

Hoe gaan duurzaamheid en succesvol ondernemerschap samen in de mode-industrie? Awearness Fashion geeft je hiervan een aantal inspirerende voorbeelden, maar laat je vooral zelf nadenken in een dynamisch workshop van ca. 1,5 uur. Aan bod komen onder andere de relatie met je (potentiële) klanten; hoe spreek je nieuwe klanten aan, en hoe creëer je een langdurige relatie met ze? Daarnaast duiken we dieper in innovatie. Door slim te ontwerpen draag je al vanaf het begin bij aan een duurzame levenscyclus van je creaties. Daarnaast kun je innovatieve toepassingen gebruiken voor je eigen locatie, je afvalstromen en het end-of life moment van je kleding. Ook tijdens het aankoopproces van de klant, de customer journey, kun je innovatieve producten inzetten.

Na een korte presentatie gaan deelnemers zelf aan de slag met de genoemde onderwerpen. We eindigen met het gezamenlijk bespreken van de gedachten, vragen en oplossingen van de deelnemers.

Awearness Fashion zet zich al ruim tien jaar in voor meer bewustwording en duurzame keuzes  in de mode industrie. Oprichters Jeannette Ooink en Wilma Mulder organiseren modeshows, fashion cafés, workshops en lezingen voor consumenten, onderwijs, ontwerpers en retail. www.awearness-fashion.nl

TICKETS en meer informatie: Fashion makes Sense

Gegevens

Datum:
28 september 2019
Tijd:
11:00 - 12:30
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

CUBE Design museum
Museumplein 2
Kerkrade, 6461 MA Nederland
+ Google Maps