info@awearness-fashion.nl

Wat we doen

Awearness Fashion is een platform voor modeconsumenten en professionals die zich inzetten voor een meer duurzame mode industrie. Wij werken voor en samen met consumenten, modeproducenten, retail, onderwijs en andere instellingen.

Dit is wat we doen.

Fair Fashion shows

Awearness Fashion organiseerde in 2009 de eerste grote fair fashion show van Nederland, als onderdeel van de Arnhem Mode Biënnale. Daarna volgden shows tijdens de Dutch Design Week, het Strawberry Earth Festival, op cruiseschip de Jules Verne en tal van andere inspirerende locaties. Graag laten wij met professionele, aansprekende shows zien wat fair fashion is – en we maken er altijd een feestje van!

Fashion Cafés

Awearness Fashion Cafés zijn informele, informatieve bijeenkomsten voor modeprofessionals en geïnteresseerde consumenten. Toonaangevende modeondernemers als Bas Kosters, Janice Deul, Sheltersuit, Dutch Spirit, SuitSupply en vele anderen praten je bij over duurzaamheid in hun vakgebied. Aansluitend kun je in gesprek gaan met ontwerpers, borrelen en netwerken.

Shoptours

Fair Fashion, daar moet je niet alleen over praten, die moet je ook voelen, passen en kopen. In modestad Arnhem organiseren wij bijzondere shoptours; een exclusieve koopavond waarbij je wordt ontvangen met een hapje en drankje, je krijgt uitleg over de collectie van de winkels die we bezoeken, er is volop tijd om te passen en natuurlijk kun je tijdens de shoptour rekenen op speciale aanbiedingen.

Fashion Talk

Voor organisaties en tijdens festivals verzorgt Awearness Fashion graag een presentatie op maat, dit kan ook in het Engels. Vaak combineren we een lezing met een mini modeshow en/of een pop-up store, voor extra beleving. Wij mochten Fashion Talks verzorgen voor de International Progressive Alliance Conference over decent work & gender equality, voor vakbonden, Rotary clubs, Gemeente en Provincie en diverse onderwijsinstellingen.

Pop-up stores & exposities

Awearness Fashion verzorgt exposities in winkels en op andere locaties, en richt tijdelijke winkels in met een volledig duurzame collectie kleding, accessoires en huishoudtextiel. Wij stellen een programma samen waarmee diverse doelgroepen op de expo locatie of in de tijdelijke winkel kennis komen maken met de collectie en het duurzame verhaal achter de producten. Een geweldige manier om een nieuw publiek te enthousiasmeren voor Fair Fashion!

Workshops

Wij verzorgen workshops voor modeconsumenten, studenten, docenten, het bedrijfsleven en de overheid. Afgestemd op de doelgroep, krijg je in een actieve workshop van ca. 1,5 uur informatie over fair fashion en ga je aan de slag met je eigen duurzame mode mogelijkheden.

Voor docenten bieden wij de mogelijkheid van verdieping voor het maken van eigen lesmateriaal.

Samenwerken?

 

Awearness Fashion produceert Fashion Shows, Fashion Talks, Awearness Fashion Cafés en we organiseren shoptours, richten exposities en tijdelijke winkels in en nemen als panellid of spreker graag deel aan evenementen rondom duurzame mode.

Wil je met ons samenwerken, geef dan svp in een mailtje aan waar je naar op zoek bent, de datum en locatie als die al bekend zijn, eventuele website en overige informatie. We gaan dan graag in gesprek voor een passend aanbod.

Je kunt ons bereiken via het algemene mailadres of je neemt contact op met